Huurprijs en onze regels

Deelnemen

• De Loonse Vlooien is een vlooienmarkt voor alleen particulieren.
  • Verkoop vindt alleen plaats vanuit een marktkraam die wij laten plaatsen. Deze kramen zijn 4×1 meter en voorzien van een dekzeil. Je hoeft dus geen eigen tent of tafels mee te nemen.
  • De kraamhuur bedraagt 25 euro per kraam per keer, inclusief btw.
  • Op de Loonse Vlooien mogen alleen tweedehands spullen aangeboden worden.
  • Het verkopen van eet- of drinkwaren, als ook het verkopen van nieuwe spullen, is op de Loonse Vlooien verboden.
  • Het inrichten van de kraam kan vanaf 9 uur ’s ochtends op de dag dat de markt plaatsvindt.
  • Eten en drinken is verkrijgbaar bij het museumcafé.
  • Toiletten zijn te vinden bij de receptie van het museum.
  • Het inpakken van je spullen die eventueel nog niet verkocht zijn, mag pas vanaf het einde van de markt. Eerder inpakken willen we voorkomen. Mensen die tóch voortijdig hun spullen opruimen, worden niet meer uitgenodigd voor volgende markten.
  • Niet verkochte spullen en/of verpakkingsmaterialen moet je dus ook weer mee terugnemen. Op de Loonse Vlooien staan geen afvalcontainers en het zou tóch mooi zijn als het museumpark gewoon netjes blijft.

• Reserveren kan alleen online.
  • Reserveren kan tot 2 dagen voordat de markt plaatsvindt.
  • De kraamhuur moet vooraf op onze bankrekening zijn bijgeschreven.
  • Na ontvangst van je betaling krijg je binnen enkele dagen de bevestiging per mail. Neem die mee naar de markt s.v.p.
  • Afmelden kan tot 1 week van tevoren, waarna je het betaalde bedrag volledig krijgt teruggestort op je bankrekening.
  • Als je binnen 2-7 dagen vóór de markt annuleert, dan krijg je de helft van het betaalde bedrag teruggestort op je bankrekening.
  • Als je annuleert op de laatste dag vóór de markt, of op de dag van markt zelf, dan krijg je niets terugbetaald.
Online reserveren noodzakelijk! Online reservation is necessary! Online-Reservierung ist notwendig!