Entreeprijs en betaalmethoden

De online verkoop is gestart!

ENTREEPRIJS ONLINE

Dagtickets Militracks Online

• Volwassenen: € 21,25 ( inlcusief servicekosten)
  • Kinderen t/m 12 jaar: € 16,25 ( inclusief servicekosten)

Weekendtickets Online
Er zijn ook kaarten voor het hele weekend. U heeft dan beide dagen toegang tot het terrein.

• Volwassenen: € 35,75 (inclusief servicekosten) in de voorverkoop.
  • Kinderen t/m 12 jaar: 31,75 ( inclusief servicekosten) in de voorverkoop.

Museumjaarkaarthouders Online
Museumkaarthouders betalen een kleine toeslag om met hun Museumkaart het evenement te bezoeken. Deze toeslagkaarten zijn ook online te koop. Breng uw museumjaarkaart mee naar het evenement om te laten scannen!

LETOP! De toegang tot het museum is inbegrepen!

MILITRACKS & CORONA

Conform de richtlijnen van het RIVM en de afspraken met de Nederlandse Museum Vereniging gebeurt kaartverkoop (vooralsnog) alleen online vooraf. Daarbij worden contactgegevens geregistreerd, zodat de GGD in geval van een uitbraak kan herleiden wie er op het terrein was.

Maar vooralsnog is er verder nog niet bekend op welke wijze controle aan de poort moet plaatsvinden op Corona. Op dit moment gaan we er vanuit dat de QR-code van Corona Check app gescand moet kunnen worden en dat publiek 1,5 meter regel ik acht dient te nemen. We wachten op verder uitsluitsel van de overheid hierover totdat we hier méér over kunnen zeggen.

We verlenen geen restitutie op entreetickets voor Militracks 2021, Tenzij het evenement vanwege Covid-19 verplaatst of geannuleerd wordt, dan worden alle kopers van tickets door ons geinformeerd per e-mail.

Persconferentie 13 augustus a.s.
Na de persconferentie op 13 augustus wordt besloten of Militracks wel of geen doorgang vindt op 25 & 26 september 2021. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn dan wordt het evenement verplaatst en blijven de tickets die gekocht zijn geldig voor de nieuwe datum.

DAGKASSA
Let op: Als ze er nog zijn en het mag volgens de maatregelen van het RIVM  kosten kaartjes aan de dagkassa € 25,- voor volwassenen en € 16,50 voor kinderen. Vol is vol!

Alleen al daarom adviseren we u om de kaarten in de voorverkoop te kopen en niet pas op de dag zelf aan de kassa, om te voorkomen dat de kaartjes uitverkocht zijn.

Voor de goede orde melden we nog dat de volgende acties en kaarten níet geldig zijn tijdens Militracks: kortingskaartjes, de Veteranenpass, de Vriendenpas, de lidmaatschapskaart van KBO Overloon, de Cultuurkaart, de leraarskaart, de NAM-kaart en de ANWB-pas.

MEERIJTICKETS
Meerijtickets zijn alleen tijdens het evenement te koop, op het terrein. De prijzen daarvan zijn afhankelijk van het voertuigtype.

BETALEN TIJDENS MILITRACKS
Tijdens het evenement kunt u zowel contact als met bankkaart betalen.

Online reserveren noodzakelijk! Online reservation is necessary! Online-Reservierung ist notwendig!