Entreeprijs en betaalmethoden

Voor de 11e editie van Militracks, dit jaar in mei, is de voorverkoop inmiddels gestart. Klik op de Tickets button hierboven als u toegangskaarten wilt bestellen.

ENTREEPRIJS

Tot 1 maart geldt een speciale Early Bird korting: een toegangskaartje kost dan maar € 17,40 (prijs voor een volwassene, inclusief servicekosten). Vanaf 1 maart is dat € 21,02.

Let op: kaartjes aan de dagkassa kosten - als ze er nog zijn! -  € 25 en vol is vol! Alleen al daarom adviseren we u om de kaarten in de voorverkoop te kopen en niet pas op de dag zelf aan de kassa, om te voorkomen dat de kaartjes uitverkocht zijn.

Er zijn ook kaarten voor het hele weekend. U heeft dan beide dagen toegang tot het terrein. Deze weekendkaarten kosten tot 1 maart  € 31,90 (prijs voor een volwassene, inclusief servicekosten) en vanaf 1 maart € 36,04 in de voorverkoop.

Voor de goede orde melden we nog dat de volgende acties en kaarten níet geldig zijn tijdens Militracks: kortingskaartjes, de Veteranenpass, de Vriendenpas, de lidmaatschapskaart van KBO Overloon, de Cultuurkaart, de leraarskaart, de NAM-kaart en de ANWB-pas.

Museumkaarthouders betalen een kleine toeslag om met hun Museumkaart het evenement te bezoeken. Deze toeslagkaarten zijn ook online te koop.

Meerijtickets zijn alleen tijdens het evenement te koop, op het terrein. De prijzen daarvan zijn afhankelijk van het voertuigtype.

We geven geen refund of restitutie op entreetickets voor Militracks 2020.

BETALEN TIJDENS MILITRACKS

Tijdens het evenement kunt u bij de horeca op het terrein alléén betalen met bankkaart, credit card of met speciale munten (op ons terrein te koop). Contante betaling is wél mogelijk op de markt. En bij het kopen van meerijtickets kunt u zowel met contant geld als met genoemde kaarten terecht.