Entreeprijs en betaalmethoden

Er zijn middagtickets te koop aan de dagkassa:

Volwassenen: € 15,00
Kinderen: € 10,00
0-4 jaar: Gratis

REEDS AANGEKOCHTE TICKETS
Reeds aangekochte tickets (van voorgaande editie) blijven geldig voor deze nieuwe data, dus verwijder uw e-mail met tickets niet. De tickets kunt u dus gewoon laten scannen als u in mei volgend jaar het evenement bezoekt. Als u een ticket voor zaterdag 25 september heeft gekocht is deze geldig voor zaterdag 14 mei en dit geldt hetzelfde voor de zondag.Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, dan kunt u deze per mail sturen naar: info@militracks.nl.

ENTREEPRIJS ONLINE

Dagtickets Militracks Online

• Volwassenen: € 21,25 ( inlcusief servicekosten)
  • Kinderen t/m 12 jaar: € 16,25 ( inclusief servicekosten)

Weekendtickets Online
Er zijn ook kaarten voor het hele weekend. U heeft dan beide dagen toegang tot het terrein.

• Volwassenen: € 35,75 (inclusief servicekosten) in de voorverkoop.
  • Kinderen t/m 12 jaar: 31,75 ( inclusief servicekosten) in de voorverkoop.

Museumjaarkaarthouders Online
Museumkaarthouders betalen een kleine toeslag om met hun Museumkaart het evenement te bezoeken. Deze toeslagkaarten zijn ook online te koop. Breng uw museumjaarkaart mee naar het evenement om te laten scannen!

LETOP! De toegang tot het museum is inbegrepen u hoeft dus geen extra ticket te kopen.

DAGKASSA
Let op: Als ze er nog zijn en het mag volgens de maatregelen van het RIVM  kosten kaartjes aan de dagkassa € 25,- voor volwassenen en € 16,50 voor kinderen. Vol is vol!

Alleen al daarom adviseren we u om de kaarten in de voorverkoop te kopen en niet pas op de dag zelf aan de kassa, om te voorkomen dat de kaartjes uitverkocht zijn.

Voor de goede orde melden we nog dat de volgende acties en kaarten níet geldig zijn tijdens Militracks: kortingskaartjes, de Veteranenpass, de Vriendenpas, de lidmaatschapskaart van KBO Overloon, de Cultuurkaart, de leraarskaart, de NAM-kaart en de ANWB-pas.

MEERIJDTICKETS
Meerijdtickets zijn alleen tijdens het evenement te koop, op het terrein. De prijzen daarvan zijn afhankelijk van het voertuigtype. De opbrengst gaat dit jaar naar de Oekraïners.

BETALEN TIJDENS MILITRACKS
Tijdens het evenement kunt u zowel contact als met bankkaart betalen.