Entreeprijs en betaalmethoden

Voor de 11e editie van Militracks in mei 2021 start de voorverkoop in december 2020.

ENTREEPRIJS ONLINE

Volwassenen: € 21,02 ( inlcusief servicekosten)
Kinderen t/m 12 jaar: € 15,84 ( inclusief servicekosten)

Er zijn ook kaarten voor het hele weekend. U heeft dan beide dagen toegang tot het terrein. Deze weekendkaarten kosten € 36,04 (prijs voor een volwassene, inclusief servicekosten) in de voorverkoop.

DAGKASSA

Let op: Als ze er nog zijn, kosten kaartjes aan de dagkassa € 25,- voor volwassenen en € 16,50 voor kinderen. Vol is vol!
Alleen al daarom adviseren we u om de kaarten in de voorverkoop te kopen en niet pas op de dag zelf aan de kassa, om te voorkomen dat de kaartjes uitverkocht zijn.

Voor de goede orde melden we nog dat de volgende acties en kaarten níet geldig zijn tijdens Militracks: kortingskaartjes, de Veteranenpass, de Vriendenpas, de lidmaatschapskaart van KBO Overloon, de Cultuurkaart, de leraarskaart, de NAM-kaart en de ANWB-pas.

MUSEUMJAARKAART
Museumkaarthouders betalen een kleine toeslag om met hun Museumkaart het evenement te bezoeken. Deze toeslagkaarten zijn ook online te koop.

MEERIJTICKETS
Meerijtickets zijn alleen tijdens het evenement te koop, op het terrein. De prijzen daarvan zijn afhankelijk van het voertuigtype.

We geven geen refund of restitutie op entreetickets voor Militracks 2020.

BETALEN TIJDENS MILITRACKS
Tijdens het evenement kunt u bij de horeca op het terrein alléén betalen met bankkaart, credit card of met speciale munten (op ons terrein te koop). Contante betaling is wél mogelijk op de markt. En bij het kopen van meerijtickets kunt u zowel met contant geld als met genoemde kaarten terecht.

Online reserveren is verplicht! - Online-Reservierung ist notwendig! - Online reservation is necessary!