Militracks verplaatst
naar 14-15 mei 2022

Militracks verplaatst naar 14 & 15 mei 2022

Nadat de Nederlandse regering afgelopen vrijdag meldde dat de eerstvolgende eventuele versoepeling van corona-maatregelen pas op vrijdag 17 september 2021 aangekondigd zouden kunnen worden, hebben wij met het Militracks productieteam uitvoerig de mogelijkheden afgewogen om Militracks op verantwoorde wijze op 25-26 september plaats te laten vinden. Maar het organiseren van een evenement met ongeveer 7.500 bezoekers per dag die, naast het bezoeken van de markt, vooral ook komen kijken naar het rijprogramma, is binnen de huidige regels naar onze mening niet uitvoerbaar. Dat betekent dat de 11e editie van Militracks verschoven wordt naar 14-15 mei 2022. We vinden dit (om het netjes uit te drukken) “buitengewoon vervelend” maar we vragen om begrip voor dit besluit. Het belangrijkste is dat Militracks verder gaat: bestaande reserveringen van marktkramen schuiven ook automatisch mee naar 2022, en de afspraken over deelnemende voertuigen zullen we begin 2022 gaan herbevestigen.

REEDS AANGEKOCHTE TICKETS
Uw aangekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe data, dus verwijder uw e-mail met tickets niet. De tickets kunt u dus gewoon laten scannen als u in mei volgend jaar het evenement bezoekt. Als u een ticket voor zaterdag 25 september hebt gekocht is deze geldig voor zaterdag 14 mei en dit geldt hetzelfde voor de zondag. Wanneer u op zaterdag 14 of zondag 15 mei verhinderd bent, is het mogelijk om uw ticket(s) te restitueren. Dit is mogelijk tot 1 november a.s. U ontvangt binnen enkele dagen een e-mail van Eventix met daarin uitleg hoe u restitutie aan kunt vragen. Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, dan kunt u deze per mail sturen naar: info@militracks.nl.

Welkom op het grootste evenement wereldwijd voor Duitse WO2-voertuigen, op 14-15 mei 2022!

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en pantservoertuigen te zien, vooral afkomstig van de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd vaak kwalitatief beter dan de geallieerde. En bij Militracks laten we dat zien - soms ook letterlijk - want die Duitse voertuigen rijden rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. En u kunt ook zelf meerijden. Kaartjes daarvoor zijn te koop tijdens het evenement. Bovendien kunt u tijdens Militracks op ons terrein ook Tracks and Trade bezoeken, een nieuw evenement georganiseerd door het bedrijf BAIV!

Entreekaarten zijn binnenkort online te bestellen of zijn, als er nog over zijn, aan de kassa te koop zijn op de dag zelf. Zodra Militracks is uitverkocht, leest u dat hier op de website. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0478-641250 of een email sturen naar info@militracks.nl.

Militaire kleding

Wij maken u er op attent dat het dragen van Duitse uniformen uit de Tweede Wereldoorlog, inclusief het dragen van Duitse helmen, geheel verboden is bij Militracks. Ook het dragen van Nazi-symbolen is natuurlijk absoluut niet toegestaan op ons terrein.

Voor uw eigen veiligheid

Blijf achter de afzettingen en volg te allen tijde de aanwijzingen van onze medewerkers. U bezoekt het Militracks en het Oorlogsmuseum Overloon op eigen risico. Dat geldt onverkort als u meerijdt met een militair voertuig. Museum, voertuigbestuurders en medewerkers van Militracks en het museum zijn niet aansprakelijk voor ongevallen, letsel en/of andere schade.

Maak er een mooie, veilige dag van!

Toegang alléén met coronatoegangsbewijs - Access with Covid-19 ticket - Zutritt nur mit Corona-Ticket