Militracks
19-20 september 2020

SPECIAL MARKET GARDEN EDITION

Het grootste evenement op het gebied van Duitse voertuigentechniek uit de Tweede Wereldoorlog is wegens de corona-uitbraak verplaatst naar 19-20 september 2020!

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks te zien, vooral afkomstig van de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd vaak kwalitatief beter dan de geallieerde. En bij Militracks laten we dat zien - soms ook letterlijk - want die Duitse voertuigen rijden rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. En u kunt ook zelf meerijden. Kaartjes daarvoor zijn te koop tijdens het evenement.

Entreekaarten zijn vooraf alleen online te bestellen of zijn, als er nog over zijn, aan de kassa te koop zijn op de dag zelf. Zodra Militracks is uitverkocht, leest u dat hier op de website. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0478-641250 of een email sturen naar info@militracks.nl.

Militaire kleding

Wij maken u er op attent dat het dragen van Duitse uniformen uit de Tweede Wereldoorlog, inclusief het dragen van Duitse helmen, geheel verboden is bij Militracks. Ook het dragen van Nazi-symbolen is natuurlijk absoluut niet toegestaan op ons terrein.

Voor uw eigen veiligheid

Blijf achter de afzettingen en volg te allen tijde de aanwijzingen van onze medewerkers. U bezoekt het Militracks en het Oorlogsmuseum Overloon op eigen risico. Dat geldt onverkort als u meerijdt met een militair voertuig. Museum, voertuigbestuurders en medewerkers van Militracks en het museum zijn niet aansprakelijk voor ongevallen, letsel en/of andere schade.

Maak er een mooie, veilige dag van!

Coronavirus?

Wij zijn gesloten. Klik hier voor meer informatie.