Loonse Vlooien

Een keertje grondig opruimen kan nooit kwaad. De zolder, de schuur, de kelder, de keukenlades of die boekenkast… en er ligt altijd meer dan je dacht. Dozen vol spullen die je niet meer nodig hebt. Weggooien is zonde, dus waarom zou je er anderen niet blij mee maken? Je kunt ze verkopen op de Loonse Vlooien, de nieuwe rommelmarkt van Overloon, die – als Corona achter ons ligt – voortaan elke laatste zondag van de maand plaatsvindt. Wéér of géén weer, de kramen staan er op je te wachten. En op deze website lees je daar meer over.

Dus als je nog tweedehands spullen wilt verkopen, huur dan een kraam op de Loonse Vlooien. We hopen je hier snel te mogen begroeten om er samen de mooiste vlooienmarkt van het noordelijk halfrond van te maken.

Welkom!

Ons museumpark, terras en fietsbrug zijn dagelijks geopend. Ons museum is t/m 25 mei gesloten.