Over ons – Over Loon

Overloon is een door bossen en heide omzoomd dorp op de grens van Brabant en Limburg. Er wonen zo’n vierduizend (overwegend bijzonder aardige) mensen.

Het dankt zijn bekendheid o.a. aan de Slag bij Overloon in 1944 en het daarna opgerichte Oorlogsmuseum Overloon, maar ook aan dierentuin Zoo Parc Overloon en vakantiepark Landal De Vers.

Overloon heeft ook voor de inwendige mens méér dan genoeg te bieden. Want zowel voor een lekker ijsje op een mooi terras als voor heerlijk luxe dineren, en alles er tussen in, kun je hier uitstekend terecht.

En nu dus ook voor tweedehands spullen, vintage, curiosa of antiek, op de nieuwe maandelijkse vlooienmarkt die deze zomer van start gaat. Huur een kraam voor 25 euro of kom gewoon snuffelen.

De markt is elke laatste zondag van de maand van 11 tot 16 uur in het museumpark. Gratis toegankelijk voor iedereen!

Online reserveren noodzakelijk! Online reservation is necessary! Online-Reservierung ist notwendig!