MEERIJDEN IN EEN AMERIKAANSE DODGE

Meerijden in een Amerikaanse Dodge uit WO2

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring deze Zomervakantie? Reserveer dan een TICKET voor het meerijden in een authentieke Dodge Carryall van bijna 80 jaar oud. Meerijden met de Dodge is voorlopig gratis

In circa 20 minuten tijd krijg je een leuke presentatie over het voertuig, om vervolgens een rit te maken over de tankbaan in ons museumpark. Hierna mag je natuurlijk alle vragen stellen aan de chauffeur èn na de rit mag je best even op de stoel van de bestuurder gaan zitten voor een mooie foto! Kortom, een bijzondere beleving!

Tickets voor deze activiteit zijn online te reserveren, of aan de kassa wanneer er nog plekken vrij zijn op de dag zelf.

DATA
Meerijden is mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.

TIJDEN
Er zullen 9 ritten per dag plaats vinden en per rit is er plaats voor maximaal 6 personen.

1) 11:40 uur
2) 12:00 uur
3) 12:20 uur
4) 12:40 uur
5) 13:20 uur
6) 13:40 uur
7) 14:00 uur
8) 14:20 uur
9) 14:40 uur

KOSTEN
Voorlopig kun je gratis met de Dodge meerijden, wel even vooraf aanmelden er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

TICKETS
Voor de meerijdbeleving kan er online een ticket worden gereserveerd.

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR TICKETS!
Tickets – OLAH WAGENINGEN

EXTRA INFO:
Deelname is op eigen risico en onder voorbehoud, het is en blijft een historisch voertuig.

Kinderen t/m 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene meerijden.