Militracks Livestream

MILITRACKS LIVESTREAM zaterdag 14 mei
Dit jaar kun je voor het eerst vanuit je luie stoel in je woonkamer Militracks beleven. Tussen 11:00 - 14:00 uur bieden we een digitaal programma aan, live vanaf het Militracks terrein.

Wat hebben een drie uur durend programma met drie verschillende elementen voor je in petto:

1. Er staan diverse camera's langs de 1,5 km lange tankbaan;
  2. De enige nog rijdende Nashorn ter wereld wordt uitgerust met een aantal camera's. Op deze manier krijg je de ultieme meerijdbeleving;
  3. De Razende Reporter struint over het Militracks-terrein tijdens haar verslaggeving. De livestream zit boordevol interviews, leuke meerijdritten en dynamische 'behind-the-scenes' beelden.

Kortom, een verrassend en divers programma waarin je niks mist tijdens het Militracks weekend!

Vrijdag 13 mei
Livestream aankomst Militracks voertuigen

​​​​​​​Op vrijdag 13 mei kun je live meekijken met de aankomst van alle voertuigen voor Militracks, die rijden op 14 & 15 mei. Dat belooft een uniek kijkje achter de schermen te worden want het museum is gesloten voor het publiek deze dag. Meekijken is gratis!

Zaterdag 14 mei
Live verslaglegging vanaf het Militracks terrein

Dit jaar kun je voor het eerst vanaf je luie stoel in je woonkamer Militracks beleven. Tussen 11:00 - 14:00 uur bieden we een digitaal programma aan, live vanaf het Militracks terrein.

Zondag 15 mei
On Demand - Kijk de Militracks Live uitzending terug van 14 mei

Op zaterdag 14 mei wordt er live verslag gedaan vanaf het Militracks terrein. Op zondag is deze uitzending terug te kijken on-demand.

Over Militracks
Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en pantservoertuigen te zien, vooral afkomstig van de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd vaak geavanceerder dan het geallieerde materieel.

Méér dan 100 Duitse voertuigen zullen rondrijden rond over het speciale, anderhalf kilometer lange parcour in het museumpark. Bezoekers kunnen meerijden, een lekker hapje eten, de grote militariamarkt bezoeken en het museum is natuurlijk ook geopend.