Online Tour door Oorlogsmuseum Overloon

OVERLOON LIVE - Unieke tours door ons museum

Nieuwe tours op het programma:

Zondag 24 april 11:00 uur - nieuwe tour --> (Mili) Tracks

Live Tour (Mili) Tracks

Op 14 & 15 mei vindt Militracks, het grootste event ter wereld op het gebied van Duitse Voertuigtechniek weer plaats bij Oorlogsmuseum Overloon. In dit webinar blikken wij alvast Live vooruit op dit spectaculaire event. We maken een tour door ons museum langs een aantal Duitse voertuigen, we spreken met Experts en ook zal er rijdens materiaal te zien zijn! En er is een hele gave prijs te winnen! Kijk jjij mee?

Herman the Sherman

Vorig najaar zijn we begonnen met webcasts, online uitzendingen vanuit het museum. Daarvoor hebben we echt een cool karretje ingericht, dat we Herman the Sherman hebben gedoopt. Herman is eigenlijk één grote (nou ja, grote...) rijdende filmstudio, met verschillende camera's aan boord. En met Herman rijden we door het museum om jullie te trakteren op bijzondere en in veel gevallen nog niet eerder vertoonde beelden en verhalen

Al rijdend met de golfkar worden er verschillende stops gemaakt bij voer-, vaar- en vliegtuigen. De online tours zijn een mix van vooraf opgenomen content en live verslaglegging. Van technische details tot persoonlijke verhalen.

In uitzendingen van een uur praten we je over verschillende onderwerpen bij. Of het nu om vliegtuigen gaat, rupsvoertuigen, of om hele andere bijzondere zaken in ons museum, we tracteren je op exclusieve beelden en achtergrondverhalen. Ook laten we experts en soms ooggetuigen aan het woord. Kortom, ben jij fan of vriend van het museum, of gewoon nieuwsgiering naar wat we te bieden hebben, check dan onze live rondleidingen. Voor de eerstvolgende tour kun je je hier aanmelden:

Data & Tijd

• 27 maart om 11:00 uur --> Thema: Achter het front
  • 24 april om 11:00 uur --> Thema: Militracks Special
  • 14 & 15 mei van 11:00 - 14:00 uur --> live vanaf Militracks*
  • 29 mei om 11:00 uur --> Thema: Volgt
  • 26 juni om 11:00 uur --> Thema: Volgt

De online rondleidingen kosten € 4,- per webinar, per persoon.
* kosten voor live events kunnen afwijken van de normale prijzen.

Deelnemen
Klik op onderstaande button om meer informatie te krijgen of je aan te melden voor één van de webinars. Tot snel?

-----------------------------------------------------------------------

NIEUW! On Demand!

Na elke live uitzending kun je deze telkens 1 maand terugkijken via webinargeek On Demand.

Je kunt deze digitale rondleidingen nu dus in je eigen tijd bekijken.

Extra info:

• De uitzending blijft 7 dagen beschikbaar;

• De terugkijktijd is 90 minuten zo kun je soms nog even terugspoelen of even op pauze drukken;
  • De uitzending is een opname van een Live uitzending, daarom kunnen er géén vragen meer gesteld worden en er kan niet meer deelgenomen worden aan de prijsvraag;

THEMA'S OVERLOON LIVE - ON DEMAND

Kijk de uitzendig van zondag 27 maart nog terug t/m 31 april 2022!

Achter het front
Als wij denken aan oorlog denken wij aan soldaten aan het front, tanks, kanonnen en strijd. Maar hoe komen die soldaten en tanks aan het front? Hoe worden zij voorzien van eten, benzine en munitie? En wat is er nog meer nodig om strijd te voeren? In onze webinar ‘Achter het front’ gaan wij op zoek naar het antwoord op enkele van deze vragen, live, met nieuwe interviews, filmpjes en gasten.